Produse
Cosul tau

Nada Benzar Mix Special Feeder 1kg

Nada Benzar Mix Special Feeder 1kg
New
Nada Benzar Mix Special Feeder 1kg
  • Producator: Benzar Mix
  • Cod produs: 633023-94008051
  • Greutate produs: 1.00Kg
  • Termen de livrare: 1-3 zile
  • Disponibilitate produs: Stoc
13,50Lei

Nada Benzar Mix Special Feeder 1kg

Nada de cea mai buna calitate este unul din principalii factori de reusita ai unei partide de pescuit, fie ca este de placere, fie ca este in competitie.
Aceasta nada, cu granulatie foarte fina, contine lapte praf, faina de plancton si diverse proteine si, datorita acestora, va face un nor puternic la dizolvarea in apa, nor care va reactiona imediat cu pestii care se hranesc la suprafata.
Este o noutate de nisa pe piata, care poate fi folosita in pescuitul de-a lungul malului si este excelenta pentru pestii pasnici, crap, caras, platica si alti pesti care se hranesc la suprafata sau in apropierea ei.
Este, pur si simplu, excelenta, fara adaugarea de aditivi, dar poate fi folosita si in combinatie cu alte nade pentru a o transforma intr-un nor si mai mare.
Poate fi folosita cu succes, nu numai in pescuitul de zi cu zi, ci si in anumite situatii si conditii competitive.
Amestecarea este foarte usoara!
Puneti continutul pungii in galeata si adaugati apa pentru a se amesteca.
Pentru a obtine consistenta corecta, se recomanda sa faceti doua-trei pauze (10 minute) pentru a permite umezirea corecta a particulelor de baza.
Este recomandabil ca, dupa umezire, sa treceti nada printr-o sita.
Rezultata dintr-o experienta de peste 25 de ani de competitie, gama de nade, aditivi si momeli Benzar Mix este perfect adaptata apelor noastre si pestilor care traiesc in ele.
Gama Benzar Mix creste an de an si asta pe baza cererii tot mai mari pentru nada cu care pescarii obtin rezultate pozitive.

Date tehnice
Tip produsNada pescuit

Adauga un review

Opinia trebuie să conțină între 30 şi 1000 de caractere!
Slab Excelent
Etichete: nada, feeder