Produse
Cosul tau

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale EMA CONSTRUCT METAL DESIGN SRL, cu sediul in strada Avionului nr 26, biroul B, Bucuresti, Romania, in calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet https://www.emaconstruct.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea "site-ul".
Cuprins:
Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Scopurile si temeiurile prelucrarii
Durata pentru care va prelucram datele
Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Transferul datelor cu caracter personal
Drepturile de care beneficiati
Confidentialitatea minorilor
Modificari in politica de confidentialitate
Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
A. Daca sunteti client al site-ului, [detinatorul website-ului] va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:
  • Nume si prenume
  • Numar de telefon
  • Adresa de e-mail
  • Adresa de facturare
  • Adresa de livrare
  • Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains
  • Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.
Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Google, Ema Construct Metal Design SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.
In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.
In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Ema Construct Metal Design SRL, iar contul creat va fi sters automat.
B. Daca sunteti vizitator al site-ului, Ema Construct Metal Design SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:
  • In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel
  • In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.